LVI asennus Tampere

LVI-asennus käsittää yleisimmin esimerkiksi putkiasennukset, vesikalusteiden asennukset ja erilaisten pesukoneiden asennukset. Jotta työn jälkeen voi luottaa ja vesivahinko ei jää kummittelemaan heti nurkan taakse, kannattaa yksinkertaisimmatkin asennustyöt teettää aina ammattitaitoisella LVI-asentajalla. Kannattaa myös muistaa, että esimerkiksi kotivakuutus ja osa taloyhtiöistä voi vaatia koneiden ja vesikalusteiden asennuksesta ammattilaisen kuitin, että mahdollisen vahingon sattuessa voidaan sanoa varmaksi ongelman syntyneen laitteen tai järjestelmän vikatilasta. Pesukoneet voi irroittaa itse, kunhan muistat olla varovainen sähköjohtoa, tulovesiletkua ja poistoletkua irrottaessa sekä sulkea vesiliintännät huolellisesti.

Pispalan Putkipojat tekevät LVI-työt, -asennukset ja -huollot koko Pirkanmaan alueella: esimerkiksi Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Lempäälä ovat säännöllisiä työalueitamme. Hoidamme mielellämme pienet, yksittäisten vesilaitteiden ja koneiden asennukset, mutta voit myös pyytää tarjousta isommasta remontista. Annamme mielellämme tarjouksen esimerkiksi kaikkien vesikalusteiden vaihdosta, jos haluat päivittää kylpyhuoneen ilmettä putkiremontin yhteydessä tai muuten vain.

Milloin tarvitaan LVI-asentaja?

Ammattitaitoinen putkimies tai LVI-asentaja kannattaa tilata aina, kun on tarkoitus kytkeä tai irroittaa laitteita vesijärjestelmään. Tilaa Pispalan Putkipojat paikalle jättämällä kuvaus työkohteesta yhteydenottolomakkeella! Mikäli asiasi on kiireinen, soita päivystysnumeroomme 010 440 6009 – Tampereen päivystävä putkimies palvelee vuorokauden ympäri.

Putkimiehen töihin kuuluvia LVI-asennuksia ovat esimerkiksi:

  • WC:n asennus
  • Astianpesukoneen asennus
  • Pyykinpesukoneen asennus
  • Hanan asennus, irroitus tai vaihto
  • Pesualtaan asennus, irroitus tai vaihto
  • Suihkun asennus, irroitus tai vaihto
  • Muiden vesikalusteiden asennus, irroitus tai vaihto

Teemme LVI-asennusten lisäksi myös muut LVI-työt, putkityöt ja putkiremontit – tutustu palveluihin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Teemme lvi-töitä kattavasti niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin myös julkisella sektorilla. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri Pispalan Putkipojille!