LVI asennus Tampere

LVI-asennus käsittää yleisimmin esimerkiksi putkiasennukset, vesikalusteiden asennukset ja erilaisten pesukoneiden asennukset. Jotta työn jälkeen voi luottaa ja vesivahinko ei jää kummittelemaan heti nurkan taakse, kannattaa yksinkertaisimmatkin asennustyöt teettää aina ammattitaitoisella LVI-asentajalla. Kannattaa myös muistaa, että esimerkiksi kotivakuutus ja osa taloyhtiöistä voi vaatia koneiden ja vesikalusteiden asennuksesta ammattilaisen kuitin, että mahdollisen vahingon sattuessa voidaan sanoa varmaksi ongelman syntyneen laitteen tai järjestelmän vikatilasta. Pesukoneet voi irroittaa itse, kunhan muistat olla varovainen sähköjohtoa, tulovesiletkua ja poistoletkua irrottaessa sekä sulkea vesiliintännät huolellisesti.

Pispalan Putkipojat tekevät LVI-työt, -asennukset ja -huollot koko Pirkanmaan alueella: esimerkiksi Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala ja Lempäälä ovat säännöllisiä työalueitamme. Hoidamme mielellämme pienet, yksittäisten vesilaitteiden ja koneiden asennukset, mutta voit myös pyytää tarjousta isommasta remontista. Annamme mielellämme tarjouksen esimerkiksi kaikkien vesikalusteiden vaihdosta, jos haluat päivittää kylpyhuoneen ilmettä putkiremontin yhteydessä tai muuten vain.

Milloin tarvitaan LVI-asentaja?

Ammattitaitoinen putkimies tai LVI-asentaja kannattaa tilata aina, kun on tarkoitus kytkeä tai irroittaa laitteita vesijärjestelmään. Tilaa Pispalan Putkipojat paikalle jättämällä kuvaus työkohteesta yhteydenottolomakkeella! Mikäli asiasi on kiireinen, soita päivystysnumeroomme 010 440 6009 – Tampereen päivystävä putkimies palvelee vuorokauden ympäri.

Putkimiehen töihin kuuluvia LVI-asennuksia ovat esimerkiksi:

  • WC:n asennus
  • Astianpesukoneen asennus
  • Pyykinpesukoneen asennus
  • Hanan asennus, irroitus tai vaihto
  • Pesualtaan asennus, irroitus tai vaihto
  • Suihkun asennus, irroitus tai vaihto
  • Muiden vesikalusteiden asennus, irroitus tai vaihto

Teemme LVI-asennusten lisäksi myös muut LVI-työt, putkityöt ja putkiremontit – tutustu palveluihin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Teemme lvi-töitä kattavasti niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin myös julkisella sektorilla. Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri Pispalan Putkipojille!

Vesikalusteiden vaihto

Asuinhuoneiston vesikalusteista puhuttaessa tarkoitetaan wc-istuinta, hanoja, lavuaareja, pesualtaita, suihkuja, keittiön hanaa sekä pesukoneita, kuten astianpesukonetta ja pyykinpesukonetta. Kodin vesikalusteiden vaihto tulee ajankohtaiseksi yleensä putkiremontin yhteydessä, mutta vesikalusteita voi toki vaihtaa myös esimerkiksi sisustusta päivitettäessä tai kun kalusteen toimintavarmuus alkaa laskea pitkän käyttöiän takia. Erityisesti vialliset, kuten vettä valuvat kalusteet olisi syytä huoltaa tai vaihtaa uuteen, sillä huoltamattomina ne voivat aiheuttaa salakavalasti isommankin vesivahingon.

Jos haluat vaihtaa vesikalusteet putkiremontin yhteydessä tai mittavammin päivittää kylpyhuoneen ilmettä, ota yhteyttä Pispalan Putkipoikiin! Hoidamme mielellämme esimerkiksi kokonaisten vesikalustekierrosten vaihdot Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle.

Vesikalusteiden asennus ja vaihto ammattilaisen toimesta lisää käyttöturvaa

Vesikalusteiden oikeaoppinen vaihto sekä asennus vaatii tietoa ja taitoa, jotta kalusteet tulee asennettua oikein ja rakennusmääräysten mukaisesti. Kannattaa myös muistaa, että kotivakuutus ja taloyhtiö saattavat vaatia vesikalusteiden asennuksesta ammattilaisen kuitin, jotta vahingon sattuessa voidaan sanoa sen johtuneen laitteen tai järjestelmän viasta eikä asennusvirheestä. Tästä syystä kannattaa aina tarkistaa vakuutusehdot, ennen kuin alkaa säästämään ja asentamaan kalusteita itse.

Vesikalusteista esimerkiksi lavuaarit ja pesualtaat ovat todella pitkäikäisiä, mutta oikein vanhojen vesikalusteiden vaihto silloin tällöin kannattaa kyllä. Uudet vesikalusteet mm. kuluttavat vähemmän vettä; esimerkiksi uuden wc-istuimen kulutus on pienimmillään vain kaksi litraa, kun vanhat kuluttavat jopa yhdeksän litraa. Kannattaa myös seurata vesikalusteiden toimivuutta sekä liitäntöjen ja pintojen kuntoa, jotta tiputtava hana tai vuotava sauma ei pääse yllättämään.

Vesikalusteiden huolto Tampereelta koko Pirkanmaan alueelle

Autamme mielellämme kaikissa vesikalusteisiin liittyvissä pulmissa: asennuksessa, vaihdossa ja huollossa. Vesivahinko on yksi tyyreimmistä kotiin iskevistä vahingoista ja voi kehittyä ihan huomaamatta pitkällä ajanjaksolla. Vuotava vesihana tai wc-istuin kannattaa siis huoltaa tai vaihtaa uuteen mahdollisimman pian, kun huomaat toiminnan sakkaavan.

Päivystävä putkimiehemme palvelee Tampereen alueella vuorokauden ympäri, joten pääsemme auttamaan nopeasti myös tiukemmissa tilanteissa!