LVI-työt Tampereella ja Pirkanmaalla

Toteutamme Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella kaikki kodin, taloyhtiön, yritystilojen ja julkisen sektorin LVI-työt. Arkipäiväämme ovat esimerkiksi LVI-huollon tehtävät, erilaiset LVI-asennukset ja käyttöongelmien kartoitus sekä korjaus. Omakotitalot, eri kokoiset taloyhtiöt ja lukuisat muut kohteet erityispiirteineen ovat tulleet meille tutuiksi!

Olipa kyseessä sitten vaativat LVI-urakoinnit tai pienemmät LVI-huollot ja -asennukset, Pispalan Putkipojat hoitavat työn varmalla ammattitaidolla! Mikään työ ei ole meille liian suuri tai pieni, vaan hoidamme yksittäisiin laitteisiin liittyvät LVI-työt siinä missä laajemmatkin kokonaisuudet.

Teemme esimerkiksi seuraavat LVI-työt Tampereella ja Pirkanmaalla:

 

Meillä toimii myös Tampereen päivystävä putkimies!

Muistathan, että putkipäivityksemme palvelee silloin, kun tarvitset pikaista apua! Päivystävä putkimies on tavoitettavissa 24/7, tallenna siis numero 010 440 6009 niin saat nopean avun kun putki vuotaa, hana hajoaa tai viemäri on tukossa. Kun riskinä on rakenteisiin tai pinnoille koituva vesivaurio, kannattaa vahingon sattuessa toimia aina nopeasti eikä jäädä odottelemaan seuraavaan päivään.

LVI-työt kaikkiin kohteisiin, kaikilla laajuuksilla

Kun tarvitset putkimiestä Tampereella tai muissa Pirkanmaan kaupungeissa, ota yhteyttä! Teemme kaikki putkityöt ja LVI-työt monipuolisella kokemuksella. Laadukkaaseen, kestävään lopputulokseen päästään laajalla erikoisosaamisella ja sekä kokonaisuuden että yksityiskohdat hallitsemalla. LVI-työt tulee hoitaa erityisellä huolellisuudella, jotta asennuksen tai huollon jälkeen kohteessa voi taas arki rullata sujuvasti ja luotettavasti.