Putkipäivystys

Päivystävä putkimies Tampereella ja lähialueilla 24/7

Putkipäivystys ei jätä pulaan! Putkivahingon tai vuodon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan putkimiehen löytäminen nopeasti on olennaista. Päivystävä putkimies vastaa numerosta 010 440 6009 – ajoissa tehdyn puhelun jälkeen apu on ovellasi tuota pikaa. Ammattitaitoisen avun Tampereelle ja lähialueille saat nopeasti Putkipojilta!

Putkipäivystys viiden huoltoauton voimin

LVI-päivystystä tehdään viiden huoltoauton voimin, joten saatte osaavan putkimiehen avun ja tarvittavat työtarvikkeet nopeastikin paikalle vahingon sattuessa Tampereella tai lähialueilla.

Putkipäivystys palvelee akuuteissa tilanteissa! Kun tarvitset pikaista apua putkimieheltä Tampereella tai lähialueilla, soita yllä olevaan numeroon.

PUTKIPÄIVYSTYKSEN HINNASTO

Ilmoitetut hinnat ovat alv 0 %.

Putkipäivystys: klo 15.30–7.00

Ensimmäiset 2 h: 108 €/h
Seuraavat tunnit 98 €/h

Normaalina arkityön aikana suoritettavien töiden tuntihinta on 56 €/h. ( Sopimusasiakkaat 54 €/h. )

Päivystävä putkimies kartoit­taa tilanteen nopeasti

Päivystävä putkimies tulee paikalle kartoittamaan ongelman laajuuden ja suorittamaan tarpeelliset korjaustoimenpiteet niin, että tilanne saadaan taas hallintaan. Töiden akuutista luonteesta huolimatta ammattitaitoiset ja luotettavat putkimiehemme työskentelevät huolellisesti – kun tilanne on päällä, on lvi-päivystys ja sen laadukas lopputulos erityisen tärkeää.

Yhteydenotto päivys­tävälle putkimiehelle kannattaa tehdä varhain

Kaikissa akuuteissa tilanteissa, joissa kyse on vesivuodosta tai tukkeutuneista putkista, kannattaa ottaa yhteyttä päivystävään putkimieheen – mieluusti ennemmin kuin myöhemmin. Pienikin vuoto voi aiheuttaa tarpeettoman suurta vahinkoa, jos se pääsee pitkittymään – siksi nopea reagointi on erittäin tärkeää. Ota siis kursailematta yhteyttä putkipäivystykseemme, Pispalan Putkipojat tulevat apuun!

Putkipäivystyspalvelumme hoitaa kaikki akuutit putkityöt, kuten esimerkiksi:

  • Paikkaa vuodot
  • Korjaa rikkoutuneet tai vuotavat hanat
  • Sulattaa jäätyneet putket
  • Avaa tukokset

Putkipäivystys on apuna isomman ja pienemmänkin putkiin liittyvän hädän kanssa. Soita meille, kun tarvitset päivystävän putkimiehen auttamaan!

Putkipäivystys – päivystävä putkimies Tampereella tulee pikaisesti apuun!