Putkiremontti Tampere ja Pirkanmaa

Putkiremontti on luonnollinen osa jokaisen kiinteistön elinikää. Jotta et joudu edes kaukaisessa tulevaisuudessa painimaan vesivahinkojen kanssa, tulee putkistosta pitää huolta ja ylläpitää sitä hyvin. Rakenteiden kätköissä vanheneva putkisto haurastuu vedenpaineen ja veden kovuuden myötä, jolloin huoltamattomaan putkistoon voi tulla putkivuoto. Nuorikin putkisto on tietenkin myös riskialtis haurastumille, tukkeutumiselle tai muille vioille, joiden takia putket alkavat salakavalasti tihkua vettä rakenteisiin. Putkivuoto onkin kaikista yleisin syypää omakotitalojen vesivahingoissa ja homevaurioissa.

Pidä putkista huolta, tilaa putkiremontti ajoissa

Teemme kaiken kokoiset putkiremontit Tampereen ja Pirkanmaan alueella omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja moniin muihin kohteisiin. Putkiremonttia ei kannata lykätä liian kauas tulevaisuuteen – on parempi teettää putkiremontti hieman liian aikaisin kuin liian myöhään!

Tiesitkö, että esimerkiksi omakotitalojen käyttövesiremontti olisi hyvä tehdä viimeistään kun putkiston ikä on 25-30 vuotta? Tämä tarkoittaa sitä, että 90-luvun alussa ja sitä ennen rakennettujen omakotitalojen ja kiinteistöjen alkuperäinen putkisto alkaa olla tiensä päässä.

Putkiremontti alkaa kartoituskäynnillä

Yhtäkään putkiremonttia ei voi hinnoitella kohdetta näkemättä, vaan jokainen kohde tulee kartoittaa ensin. Suunnittelemme ja kartoitamme putkiremontin huolella, jolloin remontti saadaan hoidettua alusta loppuun asti mahdollisimman ripeällä aikataululla. Kartoituskäynnillä selvitetään, kuinka laaja remontti on tarpeen, suunnitellaan työjärjestys ja hahmotellaan remontin alustava aikataulu. Näin varmistetaan, että putkiremontista aiheutuu mahdollisimman vähän vaivaa rakennuksen käyttäjille. Putkiremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi viemäreiden ja vesipisteiden määrä sekä sijoittelu, kuten myös putkiston kunto ja putkiremontin toteutustapa.

Seuraa näitä putkiston oireita:

  • Näkyykö vesikalusteiden liitoksissa vuotoja tai ruostetta?
  • Toimivatko sulkuventtiilit oikein, vai alkavatko ne jumiutua?
  • Tukkiutuvatko esimerkiksi lavuaarit normaalia useammin?
  • Alkaako vedenpaine heiketä tai vaihtelee?
  • Nouseeko viemäristä tai lavuaarista paha haju?

Käyttövesiputkiston todellinen kunto selviää ainoastaan ammattilaisten kuvausvälineillä, mutta seuraamalla ulkoisia merkkejä voit jo ennakoida mahdollisia huolto- tai remonttitarpeita.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!