Putkiremontti Tampere ja Pirkanmaa

Teemme kaiken kokoiset putkiremontit Tampereen ja Pirkanmaan alueella omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja moniin muihin kohteisiin. Putkiremonttia ei kannata lykätä liian kauas tulevaisuuteen – on parempi teettää putkiremontti hieman liian aikaisin kuin liian myöhään! Jotta et joudu edes kaukaisessa tulevaisuudessa painimaan vesivahinkojen kanssa, tulee putkistosta pitää huolta ja ylläpitää sitä hyvin. Haurastuneet, tukkeutuneet tai muuten vioittuneet putket voivat salakavalasti kaikessa hiljaisuudessa tihkua vettä, joka pitkässä juoksussa kerää kosteutta rakenteisiin aiheuttaen homevaurioita ja vesivahinkoja.

Tiesitkö, että esimerkiksi omakotitalojen käyttövesiremontti olisi hyvä tehdä viimeistään kun putkiston ikä on 25-30 vuotta?

Putkiremontti alkaa kartoituskäynnillä

Suunnittelemme ja kartoitamme putkiremontin huolella, jolloin remontti saadaan hoidettua alusta loppuun asti mahdollisimman ripeällä aikataululla. Ennen remonttia tulemme kartoituskäynnille ja selvitämme, kuinka laajasta remontissa oikeastaan onkaan kyse. Suunnittelemme työjärjestyksen ja remontin alustavan aikataulun. Näin varmistetaan, että putkiremontista aiheutuu mahdollisimman vähän vaivaa rakennuksen käyttäjille.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!