LVI-suunnittelu ja toteutus Tampere

LVI-suunnittelu ja kaiken kattavat lvi-työt suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden tarpeisiin

Uudiskohdetta suunnitellessa ja rakennettaessa on eri alojen ammattilaisten vahva yhteistyö avaintekijä onnistuneeseen lopputulokseen. Tarjoamme asiantuntevan apumme uudiskohteiden LVI-suunnitteluun tai LVI-konsultointiin, jonka lisäksi voimme jatkaa suunnitelmien toteuttamiseen. Osallistumme urakkaan mielellämme myös toteuttamalla valmiiksi suunnitellut LVI-työt.

Laadukkaat ja toimivat LVI-ratkaisut

Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama LVI-kokonaisuus on tärkeä osa energiatehokkuutta ja jokapäiväistä käyttömukavuutta. Kohteeseen ja sen käyttötarpeisiin oikein mitoitettu järjestelmä tekee myös ylläpidosta ja huollosta helppoa, koko kohteen elinkaaren ajan.

Osaamisemme kattaa monipuoliset LVI-työt, kaiken mitä uudisrakentamiseen tarvitaan. Toteutamme uudiskohteiden LVI-työt luotettavasti ja vahvalla ammattitaidolla, tiiviissä yhteistyössä suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa. Työskentelemme mielellämme joko kokonaisvaltaisten LVI-ratkaisun suunnittelun ja toteutuksen parissa, mutta meidät voi kutsua apuun myös pienempiin korjaustöihin. Akuutissa tilanteessa voit soittaa päivystävälle putkimiehelle!

Kaikki LVI-palvelumme ovat siis käytettävissä uudiskohteen suunnittelussa ja rakentamisessa. Arvomme “luotettavuus, yhteistyökykyisyys ja edistyksellisyys” takaavat asiantuntevan, tehokkaan ja ammattitaitoisen palvelun.

LVI-työt ja LVI-suunnittelu Tampereelta käsin koko Suomeen

Työskentelemme LVI-töiden ja LVI-suunnittelun parissa pääsääntöisesti Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Sopimuksen mukaan kuljemme kuitenkin myös muualle Suomeen – älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Olemme pääseet näyttämään vahvaa osaamistamme LVI-töiden parissa esimerkiksi seuraavissa työkohteissa:

Käytössämme on kaikki LVI-alan erikoistyökalut ja osaaminen, joita erikokoisiin LVI-töihin voi tarvita.

Kaikki LVI-työt suunnittelusta toteutukseen samasta paikasta

Osaamisemme kattaa erittäin laajan kattauksen kaikkia LVI-töitä, mitä niin uudiskohteissa kuin remontoinnissakin tarvitaan. Teemme kaiken pienemmistä hanojen & wc korjauksista aina suurempiin LVI-kokonaisuuksien toteutuksiin! Alla esimerkkejä töistä, joiden parissa työskentelemme säännöllisesti.

 

Ammattilaisemme ovat käytettävissä myös akuuteissa tilanteissa – tutustu putkipäivystykseen.