LVI-urakointi, -huollot ja -asennukset taloyhtiöille Tampereella ja Pirkanmaalla

Taloyhtiön koosta riippumatta luotettavuus, nopeus ja ammattitaito ovat avainasemassa taloyhtiön kiinteistöiden hyvässä hoidossa. Oikean sopimuskumppanin kanssa niin taloyhtiön hallitus, isännöitsijä kuin asukkaatkin voivat olla luottavaisin mielin sen puolesta, että esimerkiksi LVI-puolen korjaukset, huolto ja remontointi sujuvat mutkattomasti. Pienemmissäkin vesikalustetöissä on myös hyvä huomioida, että vakuutusyhtiöt eivät välttämättä korjaa vahinkoja mikäli asennusta tai huoltoa ei ole teetetty ammattilaisella.

Tarjoamme Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella oleville taloyhtiöille kaiken kattavat LVI-huollot, LVI-urakoinnin ja yksittäisetkin asennustyöt. Osaavat putkimiehemme hoitavat LVI-työt ammattitaitoisesti ja huolellisesti varmistaen, että taloyhtiön asukkaille ei koidu ylimääräistä haittaa. Taloyhtiöiden lisäksi palvelemme myös rakennusliikkeitä, yksityisasiakkaita ja julkisia toimijoita.

Tyypillisesti solmimme LVI-huollosta huoltosopimuksen taloyhtiön kanssa, jolloin palvelumme ovat käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla. Käyttämällä samaa LVI-urakoitsijaa kaikissa taloyhtiön LVI-tarpeissa voitte luottaa tekijän ammattitaitoon ja vastaavasti putkimiehemme oppivat tuntemaan taloyhtiön kiinteistön mahdolliset erityispiirteet hyvin.

LVI-urakointi ja LVI-huolto kattavana palveluna

Hoidamme mielellämme kaikki LVI-työt kattavana ja monipuolisena avaimet käteen -palveluna. Meiltä onnistuu esimerkiksi vesikalusteiden asennus, huolto ja vaihto, kuten myös lämmitysjärjestelmien asennus ja huoltotyöt. Taloyhtiöissä tulee vastaan niin isompia kuin pienempiäkin LVI-urakoinnin tarpeita, kuten saneerauksia, putkiremontteja ja verkostojen sekä järjestelmien tarkistuksia. Putkimiehen apua tarvitaan säännöllisesti myös viemärien ja vesikalusteiden ongelmissa, jolloin kohteen tunteminen ennalta nopeuttaa työskentelyä.

Hyvin hoidettu ja ajoissa saneerattu putkisto on toimiva, turvallinen ja nostaa kiinteistön arvoa.

Taloyhtiön LVI huoltosopimuksen hyödyt:

  • Kiinteistönpitokustannukset ovat ennakoitavissa, valvottavissa ja edulliset
  • Yllätykselliset korjaustarpeet vähenevät
  • Kiinteistönhoitoyritysten odottamaton lisälaskutus pienenee
  • Kiinteistönhoidon tarjouskäsittely on yksiselitteistä ja tarjoukset ovat keskenään vertailukelpoisia
  • Kiinteistönhoitosopimukset ovat yksiselitteisiä: osapuolet tietävät tarkalleen mitä on tarjottu, tilattu, sovittu ja mitkä ovat kustannukset.
  • Kiinteistönhoitotyön valvonta ja seuranta helpottuvat, toiminta on läpinäkyvää
  • Kiinteistönhoidon laadunvarmistus paranee
  • Energian ja veden kustannuksia seurataan aktiivisesti ja ne pidetään tavoitearvoissa

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä hyötynä kattavasta ja tarpeisiin räätälöidystä huoltosopimuksesta on asukkaiden tyytyväisyyden kasvaminen ja osakkaiden omistuksen arvon ylläpito ja kasvattaminen.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous huoltosopimuksesta taloyhtiöllenne!